ONS VERHAAL

We geloven dat de toekomst van fine dining onlosmakelijk verbonden is met respect voor onze planeet. Daarom presenteren Michelin-sterrenchefs uit binnen- en buitenland hun visie op duurzaam koken, met oog voor innovatie. Ze reizen in gedachten naar 2050 en serveren gerechten die de gastronomie van de toekomst weerspiegelen. Van ambachtelijke technieken tot baanbrekende smaken, alles draait om kwaliteit, creativiteit en verantwoordelijkheid.

Chefs in het Bos daagt de culinaire top uit om de gerechten van de toekomst te koken en zo samen de koers uit te zetten voor een duurzame gastronomie.

Gastronomie van de toekomst
chefs in het bos
Michelinsterrenchefs

MISSIE

Gastronomie en duurzaamheid samenbrengen om fine dining te herdefiniëren met respect voor de planeet.

VISIE

Een internationaal podium creëren waar topchefs de toekomst van gastronomie verkennen en chefs wereldwijd inspireren om bewuster te koken.

STRATEGIE

Een toonaangevend culinair festival organiseren waar top chefs, duurzame producenten en food innovators samenkomen om smaak, innovatie en verantwoordelijkheid te verenigen.

1% VOOR HET AMSTERDAMSE BOS

SAMEN MAKEN WE IMPACT

Onze passie voor gastronomie gaat hand in hand met verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen. Daarom bundelen we onze krachten met het Amsterdamse Bos, dat zich inzet voor een gezondere stad. Met Chefs in het Bos doneren we 1% van onze omzet direct aan het Amsterdamse Bos. Hiermee draagt elke culinaire beleving op ons festival bij aan een duurzamer Amsterdam. Samen met jullie gaan we verder dan inspiratie. We maken écht impact. De gastronomie van morgen begint met de keuzes die we vandaag maken.

Het Amsterdamse bos

ONZE IMPACT

SUPPORT VOOR ONZE LOKALE NATUUR

  • Wij committeren ons aan een donatie van 1% van onze jaarlijkse omzet aan het Amsterdamse Bos.

  • Samen met het Amsterdamse Bos wordt een project uitgezocht ter bevordering van de biodiversiteit.

  • Na een verklaring van onze accountant wordt de donatie voldaan en zal een persbericht volgen.

Chefs in het bos
Eten van de toekomst
Gastronomie evenement

OVER ONS

Amsterdam Wine Company is sinds 2016 toonaangevend in gastronomische evenementen. Wij organiseren event uit liefde voor wijn en gastronomie.

Met Chefs in het Bos gaan we Europees meest toonaangevende chefsevenement organiseren in het Amsterdamse Bos.