CHEFS

Smaak en gastronomie

Topchefs uit alle hoeken van Nederland – van Amsterdam tot Zeeuws-Vlaanderen, van Den Haag tot Brabant en van Overijssel tot Barcelona – bundelen hun passie voor smaak en gastronomie. Voor het eerst in de openlucht en voor een groot publiek presenteren zij hun visie op de toekomst van eten: wat ligt er in 2050 op ons bord?

DE STERREN VAN HET AMSTERDAMSE BOS

YORNIE VAN DIJK
Basiliek*

TIM BOOD
& HETTE HETTEMA
Central Park*

Fine dining

TO BE ANNOUNCED
7 JUNI 2025

TO BE ANNOUNCED
9 JUNI 2025

Proef de smaken van de toekomst
Het Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos
Het Amsterdamse Bos

TO BE ANNOUNCED
14 JUNI 2025

TO BE ANNOUNCED
11 JUNI 2025

Het Amsterdamse Bos
8 t/m 10 augustus

TO BE ANNOUNCED
15 JUNI 2025

TO BE ANNOUNCED
SPECIAL GUEST

Het eten van de toekomst

TO BE ANNOUNCED
13 JUNI 2025

TO BE ANNOUNCED
10 JUNI 2025

“We werken met wat groeit, leeft en beschikbaar is – dat bepaalt onze kaart.”

Gastronomie festival
Het eten van de toekomst
Ontdek de gastronomie van 2050
Het Fine dining Festival