WOUTER VAN LAARHOVEN

Restaurant Alma*

Wouter van Laarhoven

Wouter van Laarhoven is de drijvende kracht achter Alma, waar hij gastronomie benadert met finesse, gevoel en een sterke link met het seizoen. Zijn stijl is elegant en verfijnd, met aandacht voor balans, detail en het verhaal achter elk ingrediënt. Voor Chefs in het Bos brengt Wouter zijn Brabantse roots en zijn visie op de toekomst samen op het bord. Verwacht doordachte smaken, subtiele contrasten en een gerecht waarin vakmanschap en intuïtie samenkomen – precies zoals Alma dat belichaamt.

"De toekomst van gastronomie is lokaal en bewust. Producten uit onze directe omgeving, met keuzes die écht goed zijn voor ons allemaal."

Culinair foodfestival
Het foodfestival van de toekomst
Culinair foodfestival Amsterdam

Wouters
SIGNATURE DISH

Laat je verrassen door Wouter van Laarhovens signature dish: een plantbased meesterwerk rondom knolselderij. Dit gerecht, verrijkt met diverse limoenzuren, lime kaviaar, koriander, lavas en mierikswortel, toont de toekomst van de gastronomie. Met oog voor design en smaak, belooft Wouter een inspirerende beleving waarbij elke hap een bewuste, vernieuwende signatuur draagt. Kom proeven hoe fine dining evolueert!

Gerechten foodfestival
Future of Food
Culinair eten Amsterdam
Culinair foodfestival

WouterS VISIE OP
DUURZAAMHEID EN GASTRONOMIE

Wouter van Laarhoven voorziet dat de gastronomie in 2050 diep lokaal zal zijn, mede door klimaatverandering die meer producten in de directe omgeving beschikbaar maakt. Bewustwording in onze culinaire keuzes wordt essentieel, waarbij het niet per se om plantaardig gaat, maar om écht goede keuzes. De massa zal verdwijnen, en we zullen gezamenlijk beter begrijpen wat we doen. Dit is de duurzame essentie van fine dining in de toekomst.